Premium Autowas Service

Take & Wash

Take & Wash is een premium autowas service die u volledig ontzorgt. Ons bedrijf werd in 2014 opgericht door Chiel van Gerwen en is heeft inmiddels een team van experts die samen meer dan 10 jaar ervaring hebben. We zijn niet locatie afhankelijk, waardoor we auto’s kunnen wassen door het hele land.
Ons doel is om onze klanten de vriendelijkste en handigste autowas service te bieden die mogelijk is. Het milieu is voor ons belangrijk, daarom zijn de producten waarmee wij werken milieuvriendelijk.

Maak een reservering voor uw autowasbeurt

Ons proces

  • 1. Ophalen
  • 2. Interieur was
  • 3. Exterieur was
  • 4. Terugbrengen
Gemak

We zijn toegewijd op het leveren van een hoogwaardige autowasservice, waarbij we u volledig ontzorgen. We halen op, maken schoon en leveren af.

Eco-friendly

De producten waarmee wij een auto wassen zijn milieuvriendelijk. Ook gebruiken we maar weinig water en laten we geen afval slingeren.

Ervaren Team

Al onze teamleden zijn getraind, bekwaam en volledig uitgerust met apparatuur en benodigdheden die nodig zijn om de beste resultaten te behalen.

Afbeeldingen

Beoordelingen

  • Ik ben zeer tevreden met de autowas service van Take & Wash. De auto wordt mooi op tijd opgehaald en keurig schoongemaakt weer teruggebracht. Top!

    Max van Dongen
    Mercedes A-Klasse
Bel ons

U kunt ons bellen of Whatsappen op +31 6 310 646 86 indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Adres

Take&Wash
Viveslaan 74
4834XX Breda

Openingstijden

Onze openingstijden zijn flexibel. Reserveer een autowasbeurt online of neem contact met ons op.